Podravka otpušta 200 radnika

Bez autora
Jun 27 2012

Nastavljajući započete promjene u kompaniji te s ciljem optimizacije troškova i racionalizacije procesa poslovanja, Uprava Podravke donijela je odluku o izradi Programa zbrinjavanja viška radnika uz isplatu stimulativnih otpremnina i to tijekom rujna i studenog mjeseca 2012. godine. Ovakva odluka donesena je u interesu usklađivanja poslovanja Podravke s uvjetima tržišnog gospodarstva odnosno zbog povećanja učinkovitosti poslovanja. Program zbrinjavanja radnika provodit će se u interesu novog zamaha u restrukturiranju kompanije, ali kao i uvijek, uvažavajući mišljenje socijalnih partnera i odluku svakog radnika. Do kraja godine, Programom zbrinjavanja viška radnika moglo bi biti obuhvaćeno oko 200 radnika u Grupi Podravka.

Podravka otpušta 200 radnikaNastavljajući započete promjene u kompaniji te s ciljem optimizacije troškova i racionalizacije procesa poslovanja, Uprava Podravke donijela je odluku o izradi Programa zbrinjavanja viška radnika uz isplatu stimulativnih otpremnina i to tijekom rujna i studenog mjeseca 2012. godine, stoji u priopćenju objavljenom na Zagrebačkoj burzi.

Kako navode iz kompanije, ovakva odluka donesena je u interesu usklađivanja poslovanja Podravke s uvjetima tržišnog gospodarstva odnosno zbog povećanja učinkovitosti poslovanja.

"Program zbrinjavanja radnika provodit će se u interesu novog zamaha u restrukturiranju kompanije, ali kao i uvijek, uvažavajući mišljenje socijalnih partnera i odluku svakog radnika", stoji u priopćenju Podravke.

Do kraja godine, Programom zbrinjavanja viška radnika moglo bi biti obuhvaćeno oko 200 radnika u Grupi Podravka, zaključuju iz kompanije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik